לקחנו בגדים לחמישה ימים, הוספנו בגדים לשבת בעצת הבן הקטן ונסענו לאירוח אצל אחי. כשפתחו את האפשרות לבתי המלון החלטנו לנסות. ואז, כשכבר לא יכולתי, חברים טובים ומקסימים עזרו לנו עם דירה בירושלים.
הגענו לדירה ופתאם היה מטבח, יכולתי לחתוך לי סלט באופן שאני אוהבת, עם הירקות שאני אוהבת, לשבת בזמן שאני בוחרת ולאכול סלט. ממש לא מובן מאליו, אחרי חודש וחצי בבית מלון.

התלהבתי מהעובדה שיש לי סופסוף אפשרות להיות שוב במטבח.
בהזדמנות הראשונה, נסעתי להביא סירים, את הסוטז' לדג של ארוחת שישי, את סיר האורז עם הציפוי המיוחד, את הסיר הגדול למרק הקובה, את אוסף המתכונים שלי, ספרי בישול, צלחות, קערות, כלי עזר ועוד.
מהחווייה הזו יצאו שני אירועים:
א. החלטתי להעלות את כל המתכונים החשובים והמוצלחים שלי לספר דיגיטלי(עובדת על זה עדיין).
ב. מסתבר שיש תערוכה שלמה של כל מיני כלי מטבח שאנשים מפונים לקחו מבתיהם – תערוכה מרגשת, עם הסיפור שמאחורי כל כלי וחפץ, שיש לי הזכות לקחת חלק קטן בתערוכה המיוחדת הזו.
מוזמנים למרכז אסיף ברחוב לילינבלום בתל אביב.